Christina Scholte

Mijn naam is Christina Scholte (40), gelukkig getrouwd, moeder, ondernemer, trainer & coach.

De helft van mijn leven heb ik het geluk gehad te mogen ondernemen tussen kinderen en ouders. Kinderen die met hun kinderlijke blijdschap en onbezonnenheid de dag zo mooi kleuren! En daarom houd ik zo van het leven, probeer ik hun (eigen)wijsheden op te merken en hier mijn eigen les uit te halen.

De afgelopen jaren ben ik me meer en meer bezig gaan houden met een aantal levenslessen. Lessen die ons leren hoe we in onze kracht komen te staan, over de kunst van het leven, of over onze mind, waarom doe ik wat ik doe? Wie ben ik en wat heb ik door te geven?

Zoveel zaken die van groot belang zijn op weg naar een gezond en gelukkig leven. Een leven waar ieder mens recht op heeft!

Niet alleen voor kinderen zijn deze lessen zo belangrijk, ook volwassenen zouden zich nog dagelijks met deze vragen bezig mogen houden. Met die wens voor kinderen en ouderen breng ik mijn bijdrage in Your School of Life, op welke manier dan ook, er is elke dag iets te leren op weg naar een (nog) gezonder en gelukkiger leven!

De fakkel van het leven doorgeven, dat is mijn missie…

Bezoekadres

Lagendijk 130
2981 EN Ridderkerk
KvK nummer: 24449796
BTW nummer: NL820265317.BO2

Openingstijden

Ma-Vr 9.00 uur - 17.00 uur
Za-Zo Gesloten