Natuur

Wroeten in de aarde, met je schepnet de mooiste waterdiertjes bekijken, met je bloten voeten door de modder, met een vergrootglas kennismaken met een wereld die meestal voor ons blote oog niet zichtbaar is.

Wroeten in de aarde, met je schepnet de mooiste waterdiertjes bekijken, met je bloten voeten door de modder, met een vergrootglas kennismaken met een wereld die meestal voor ons blote oog niet zichtbaar is. Het bos een plek waar je fantasie op hol slaat, want in het bos is een tak geen tak maar een pen om je naam mee te schrijven, een zwaard om riddertje mee te spelen of een drumstok om muziek mee te maken.

De wereld van een kind kan voor een groot gedeelte bestaan uit het klaslokaal, moeilijke situaties en stress van alle drukte in het dagelijkse leven. De natuur is voor ons en onze kinderen een wereld vol schoonheid en afleiding. Een dagje in het bos geeft ons een vakantie gevoel en laat ons ontspannen. Rust in ons hoofd en rust in ons lichaam! Even wroeten in de aarde, alles loslaten wat we niet nodig hebben…en dat is wat we onze kinderen gunnen, ontspannen meebewegen in deze tijd!

Direct aanmelden?

Vakantieweek 1

Vakantieweek 2

Vakantieweek 3

Vakantieweek 4

Vakantieweek 5

Vakantieweek 6

Bezoekadres

Lagendijk 130
2981 EN Ridderkerk
KvK nummer: 24449796
BTW nummer: NL820265317.BO2

Openingstijden

Ma-Vr 9.00 uur - 17.00 uur
Za-Zo Gesloten