Onze spelregels

Heb jij interesse in onze Summerschool?
Lees dan eerst goed onze spelregels door

Zo werkt Summerschool

Voordat jouw Summer School week begint sturen we je ouder(s) een mail met wat vragen. Zo willen wij natuurlijk weten of we op speciale dingen moeten letten zoals bijvoorbeeld een allergie of andere dingen die handig zijn om te weten.

Ook maken we dan de gegevens compleet met de telefoonnummers van jouw thuisfront. Zo kunnen we altijd met elkaar communiceren wanneer dat nodig is.

Iedere dag om 09:00 uur ben je welkom op de afgesproken locatie. In de mail die je vooraf ontvangt kunnen wij je vragen met de fiets te komen. Er zijn namelijk activiteiten die nog leuker zijn op de fiets, dus waarom zouden we dat niet doen!?

Voor fruit en wat te drinken wordt gezorgd, dus je hoeft niets mee te nemen. Ja je leest het goed, het HOEFT niet. Maar mocht je iets mee willen brengen om te laten zien aan de groep of gewoon een een voorwerp dat bij jouw hoort, geen probleem!

Als jouw lesdag voorbij is om 12:30 uur wordt je opgehaald op de afgesproken plaats  of mag je misschien wel zelf naar huis fietsen. Dit moet dan wel van te voren afgesproken zijn via de mail die eerder wordt verstuurd naar je ouder(s).

Aan het einde van de week zwaaien we jou uit, bedanken we je voor de fijne en leerzame tijd samen en roepen we ‘Tot Ziens!’ .. want wie weet zien we je later in de vakantie nog eens in een andere Summer School week!

Bezoekadres

Lagendijk 130
2981 EN Ridderkerk
KvK nummer: 24449796
BTW nummer: NL820265317.BO2

Openingstijden

Ma-Vr 9.00 uur - 17.00 uur
Za-Zo Gesloten