Springschool 2022

181,50

Een complete week – vijf ochtenden – maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 12:30 uur.

Wanneer: maandag 28 februari t/m vrijdag 4 maart 2022.

Waar: locatie Marlynedycke. Middeldijk 35 in Barendrecht.

Voor wie: kinderen van 4 t/m 12 jaar.

16 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Hola queridos niños y niñas (Hallo lieve jongens en meisjes),

Bienvenidos a la Semana Mexicana (Welkom bij de Mexicaanse week!)

Ga jij samen met ons in de voorjaarsvakantie iedere dag van 09.00 uur tot 12.30 uur mee op ontdekkingsreis naar het fantastische mooie land; Mexico!

Pato, onze enige echte Mexicaanse groepsbegeleider neemt jou samen met Gonny deze hele week mee in Mexicaanse sferen. Wat kan jij deze week onder andere allemaal verwachten?

We gaan zelf kokkerellen en de heerlijke kleurrijke gerechten ontdekken van de Mexicaanse keuken. Van Búrritas en guacamole tot aan Arroz con Leche. Laat je verrassen!

Daarnaast mag jij je creativiteit uitleven op de kleurrijke pinata’s die wij gaan maken! Heerlijk aan de slag met papier marché en aan het einde van de week versieren wij deze pinata’s met allerlei mooie kleurrijke materialen.

Karla, een Mexicaanse yoga docente, komt langs om jullie mee te nemen in Yoga Mexicaanse stijl. Ontdekken wat jouw lichaam kan door gebruik te maken van de letters van het alfabet, acroyoga en vrije dansstijl (uiteraard met Mexicaanse muziek).

Verder maken wij kennis met de Mexicaanse cultuur en taal door middel van spelletjes zoals de Mexicanse loteria, filmpjes en typische Mexicaanse lekkernijen en leuke opdrachten. Leerzaam en fun tegelijk!

Als afsluiting van de week wordt er in stijl van deze week een echt Mexicaans feestje gevierd waarbij Marlynedycke geheel wordt omgetoverd in Mexicaanse sferen met dans, muziek en gezelligheid.

Ben jij tussen de 4 t/m 12 jaar? Mis dit niet en schrijf je snel in!

Adios a todos! (Dag allemaal!)