Springschool

van maandag 22 t/m vrijdag 26 februari

Heb jij zin in een fantastische voorjaarsvakantie? Een vakantie waarin je op ontdekkingsreis gaat naar de wereld in jou en om je heen? 

Springschool

Voor deze ontdekkingsreis gaan we tijdens de voorjaarsvakantie, van 22 februari t/m 26 februari 2021, iedere dag op pad van 09:00 uur tot 12:30 uur. Het is aan jou of je de hele week of een dag met ons mee gaat op reis.

We gaan de natuur in, op zoek naar de wereld in de natuur. Ga met ons mee op onderzoek en ontdek waarom de natuur zo belangrijk is, welke dieren er in onze directe omgeving leven en hoe wij (wellicht) de natuur een handje kunnen helpen. 

Natuurlijk gaan we ook filosoferen, willen we graag weten waar jij over nadenkt en wat jou bezig houdt… 

 

We gaan ontdekken hoe we controle krijgen over situaties, hoe we ons zelfverzekerder kunnen voelen, hoe we niet tegen elkaar, maar met elkaar sporten en leren respect te hebben voor elkaar. En dat alles door karate.

Of wat dacht je dat we eens kennis gaan maken met de kunstenaar in jou!.. Je heerlijk uitleven op een doek, experimenteren met fotografie of misschien schrijf je wel een prachtig verhaal.

En we gaan ontdekken hoe gezond, lekker en gemakkelijk koken kan zijn. Je gaat aan de slag als SuperChef en verras jezelf met jouw kookkunsten.

Welke thema's hebben we?

Zo werkt Springschool

Heb jij interesse in onze Springschool? Lees dan eerst goed onze spelregels door

Voordat jouw SpringSchool week begint sturen we je ouder(s) een mail met wat vragen. Zo willen wij natuurlijk weten of we op speciale dingen moeten letten zoals bijvoorbeeld een allergie of andere dingen die handig zijn om te weten.

Ook maken we dan de gegevens compleet met de telefoonnummers van jouw thuisfront. Zo kunnen we altijd met elkaar communiceren wanneer dat nodig is.

Iedere dag om 09:00 uur ben je welkom op de afgesproken locatie. De locatie is afhankelijk van de inschrijvingen maar zal altijd in en rond Barendrecht zijn. In de mail die je vooraf ontvangt kunnen wij je vragen met de fiets te komen. Er zijn namelijk activiteiten die nog leuker zijn op de fiets, dus waarom zouden we dat niet doen!?

Voor fruit en wat te drinken wordt gezorgd, dus je hoeft niets mee te nemen. Ja je leest het goed, het HOEFT niet. Maar mocht je iets mee willen brengen om te laten zien aan de groep of gewoon een een voorwerp dat bij jouw hoort, geen probleem!

Als jouw lesdag voorbij is om 12:30 uur wordt je opgehaald op de afgesproken plaats  of mag je misschien wel zelf naar huis fietsen. Dit moet dan wel van te voren afgesproken zijn via de mail die eerder wordt verstuurd naar je ouder(s).

Aan het einde van de week zwaaien we jou uit, bedanken we je voor de fijne en leerzame tijd samen en roepen we ‘Tot Ziens!’ .. want wie weet zien we je later in de vakantie nog eens in een andere SeasonSchool week!

Bezoekadres

Lagendijk 130
2981 EN Ridderkerk
KvK nummer: 24449796
BTW nummer: NL820265317.BO2

Openingstijden

Ma-Vr 9.00 uur - 17.00 uur
Za-Zo Gesloten