Summerschool - Week 1

Heb jij zin in een zorgeloze zomervakantie? Een vakantie waar je op ontdekkingsreis gaat naar de wereld in jou en om je heen? Dan is de summer school iets voor jou!

Summerschool

Heb jij zin in een zorgeloze zomervakantie? Een vakantie waar je op ontdekkingsreis gaat naar de wereld in jou en om je heen? Dan is de summer school iets voor jou!

Samen gaan we op wereldreis. Op reis naar al die mooie plekjes…
Voor deze ontdekkingsreis gaan we een week lang iedere dag op pad van 09:00 uur tot 12:30 uur.

We gaan de natuur in, op zoek naar de wereld in de natuur. Waar het zo heerlijk rustig is en als je goed luistert ieder vogeltje zijn eigen lied zingt!

Of heerlijk dansen, nee niet dansen zoals anderen vinden dat het hoort..maar dansen op het ritme van de muziek, precies zoals jij het wil!

Natuurlijk gaan we ook filosoferen, willen we graag weten waar jij over nadenkt en wat jou bezig houdt… 

Of wat dacht je dat we eens kennis gaan maken met de kunstenaar in jou!.. Je heerlijk uitleven op een doek, experimenteren met fotografie of misschien schrijf je wel een prachtig verhaal.

En we gaan ontdekken hoe we controle krijgen over onze gedachten, hoe we kunnen ontspannen en hoe we ons zelfverzekerder kunnen voelen. En dat alles door Yoga!

Wat denk je? Voel je er wat voor om met ons mee te gaan?

Zo werkt Summerschool

Heb jij interesse in onze Summerschool? Lees dan eerst goed onze spelregels door

Voordat jouw Summer School week begint sturen we je ouder(s) een mail met wat vragen. Zo willen wij natuurlijk weten of we op speciale dingen moeten letten zoals bijvoorbeeld een allergie of andere dingen die handig zijn om te weten.

Ook maken we dan de gegevens compleet met de telefoonnummers van jouw thuisfront. Zo kunnen we altijd met elkaar communiceren wanneer dat nodig is.

Iedere dag om 09:00 uur ben je welkom op de afgesproken locatie. De locatie is afhankelijk van de inschrijvingen maar zal altijd in en rond Barendrecht zijn. In de mail die je vooraf ontvangt kunnen wij je vragen met de fiets te komen. Er zijn namelijk activiteiten die nog leuker zijn op de fiets, dus waarom zouden we dat niet doen!?

Voor fruit en wat te drinken wordt gezorgd, dus je hoeft niets mee te nemen. Ja je leest het goed, het HOEFT niet. Maar mocht je iets mee willen brengen om te laten zien aan de groep of gewoon een een voorwerp dat bij jouw hoort, geen probleem!

Als jouw lesdag voorbij is om 12:30 uur wordt je opgehaald op de afgesproken plaats  of mag je misschien wel zelf naar huis fietsen. Dit moet dan wel van te voren afgesproken zijn via de mail die eerder wordt verstuurd naar je ouder(s).

Aan het einde van de week zwaaien we jou uit, bedanken we je voor de fijne en leerzame tijd samen en roepen we ‘Tot Ziens!’ .. want wie weet zien we je later in de vakantie nog eens in een andere Summer School week!

Volgeboekt

Deze week is vol

Bezoekadres

Lagendijk 130
2981 EN Ridderkerk
KvK nummer: 24449796
BTW nummer: NL820265317.BO2

Openingstijden

Ma-Vr 9.00 uur - 17.00 uur
Za-Zo Gesloten