Workshops

Your School of Life biedt een enorm divers en breed aanbod van workshops en activiteiten voor iedereen van 0 – 100 jaar!

Workshops Your School Of Life

Er valt nog zo veel te ontdekken in de wereld om ons heen! Wist jij bijvoorbeeld dat yoga je helpt om zelfverzekerder in je schoenen te staan? En dat schaken goed is voor de ontwikkeling van de hersenen? Het bevordert zo onder andere het concentratievermogen en stimuleert om eerst na te denken in plaats van impulsief te handelen.

Your School of Life biedt een enorm divers en breed aanbod van workshops en activiteiten voor iedereen van 0 – 100 jaar! Dingen doen waar je écht blij van wordt en daar ook nog eens iets nieuws van opsteken. Dát is wat wij met de workshops van onze levensschool voor staan: een aanbod van mooie thema’s die ons laten leren en ervaren vanuit ons hart.

Onder leiding van professionele vakdocenten bieden we de kinderen een plek om zich te ontwikkelen. Het loslaten van de eigen creativiteit en expressie in verschillende vormen staat voorop. Zo komen we tot rust met meditatielessen, bewegen we er op los tijdens de beweegkriebels workshop en komt de acteur of actrice in ons naar boven tijdens de muzikale musicallessen. En er is nog zo veel meer leuks…

Elke maand bieden wij jou ‘Wereldnieuws’ aan. Een vrolijke nieuwsbrief met daarin een overzicht van alle workshops van dat moment. Mocht je ons Wereldnieuws willen lezen dan kun je je via onderstaan formulier / via een mailtje aanmelden.

Wil je liever een sfeerimpressie krijgen van alles wat wij met Your School of Life ontdekken? Dan kun je ons ook altijd terugvinden op de socials!

Like ons op Facebook & Volg ons op Instagram

Bezoekadres

Lagendijk 130
2981 EN Ridderkerk
KvK nummer: 24449796
BTW nummer: NL820265317.BO2

Openingstijden

Ma-Vr 9.00 uur - 17.00 uur
Za-Zo Gesloten