Sigrid Neeskens

Mijn naam is Sigrid Neeskens en 44 jaar jong.
Ik ben gelukkig getrouwd sinds 2018 en ik ben moeder van een prachtige dochter van 9 jaar.

Energiek, spontaan, sociaal, een luisterend oor en help graag anderen. 

Ik hou enorm van muziek en ben dan ook graag te vinden op de dansvloer en laat mij meevoeren op de beats en de sfeer van alle mensen om mij heen.

Ik kan soms lekker druk en chaotisch zijn, maar bruis daardoor wel van de energie. 
Dit zijn de karaktereigenschappen die bij mij passen.

Al sinds 1999 werk ik in de kinderopvang.
Kinderen hun spontaniteit, enthousiasme en energie is fantastisch.

Sinds 2002 werk ik bij Eiland Marlyne. Eerst als pedagogisch medewerker BSO en de laatste jaren op kantoor als medewerker P&O, met het organiseren evenementen voor het kinderdagverblijf oa. avondvierdaagse, ladies night, kerstactiviteiten, nieuwjaar bal kinderen, kofferbak verkoop enz. Ook heb ik trainingen gegeven aan personeel over gezonde kinderopvang. Ook heb ik jaren dansworkshops gegeven aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. 

Sinds eind vorig jaar bekleed ik een nieuwe functie als event & sales manager bij Marlyne In & Outdoor. Organiseren zit in mijn bloed. Stel een vraag en ik ga ermee aan de slag. Kijkend naar de mogelijkheden die er altijd zijn. 

Binnen Your school of life komt het organiseren zeker van pas. Levenslessen organiseren in de vorm van verschillende vormen van activiteiten voor groot en klein, jong en oud. Het doet er niet toe. Ieder maakt zijn eigen keuze om te leren wat hij of zij wil. Ontmoeten van nieuwe mensen en ontwikkelingen doormaken. Dit kinderen en volwassenen binnen Your School of life te laten ervaren. 

Bezoekadres

Lagendijk 130
2981 EN Ridderkerk
KvK nummer: 24449796
BTW nummer: NL820265317.BO2

Openingstijden

Ma-Vr 9.00 uur - 17.00 uur
Za-Zo Gesloten