Super Chef

Hey SuperChef! Hoe staat het met jouw kookkunsten? We gaan ontdekken hoe makkelijk het is om  gezond en lekker te koken. Altijd handig toch?

Hey SuperChef! Hoe staat het met jouw kookkunsten? We gaan ontdekken hoe makkelijk het is om  gezond en lekker te koken. Altijd handig toch?
Hmmm waar heb jij vandaag trek in? Tijdens de SuperChef les gaan we op zoek naar verschillende smaken. We gaan proeven, ontdekken met onze mond en leren hoe we met bepaalde producten iets heel lekkers kunnen maken. Je leert de kneepjes van het vak van een echte Chef, en zeg nou zelf…dat wil toch iedereen!?

En leuker nog, aan het einde van de ochtend ga je heerlijk genieten van je eigen kookkunsten! Eet smakelijk alvast!

Tjitze van der Dam is een bevlogen kok uit Friesland, die naar de randstad vertrok om zijn vakkennis te verbreden. Daar ging hij aan de slag als sous-chef van Menno Post bij Ron Blaauw restaurant** en daarna bij De Vrienden van Jacob*, om vervolgens op eigen benen een keukenteam te leiden als executive (sous-) chef bij het INK hotel in Amsterdam, QO Amsterdam en bij het Waldorf Astoria in Amsterdam. Hij heeft meerdere kookwedstrijden gekookt, en daarbij 2 gouden medailles gewonnen op de Culinary World Cup met het nationale jeugd kookteam. Daarnaast heeft hij zijn eigen kookboek geschreven “Hollandse Klassiekers AnnoNu”.

Direct aanmelden?

Herfstvakantie ochtend

09:00 - 12:30 uur

Herfstvakantie middag

13:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Lagendijk 130
2981 EN Ridderkerk
KvK nummer: 24449796
BTW nummer: NL820265317.BO2

Openingstijden

Ma-Vr 9.00 uur - 17.00 uur
Za-Zo Gesloten